Συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

Την Τετάρτη 21/02/18 με πρωτοβουλία των Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας και του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο από κοινού συγκέντρωση/σύσκεψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Α/θμιας και Β/θμιας. Η συνάντηση αυτή είχε στόχο την συσπείρωση και την οργάνωση μας για την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας στις 02/03. Διεκδικούμε την κάλυψη των 25.000 πραγματικών κενών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης, με μόνιμους διορισμούς για όλους τους κλάδους.

 

Οι παριστάμενοι εκπαιδευτικοί στη σύσκεψη δηλώνουν σύσσωμοι ότι συμμετέχουν στην κινητοποίηση, την οποία στηρίζει η ΟΛΜΕ και η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας με τρίωρες διευκολυντικές στάσεις και αναμένουμε παρόμοια απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ για στήριξη και συμμετοχή.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε:

  • Η συμμετοχή και η στήριξη των Συλλόγων μας στην Πανελλαδική αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 13:00, στις 02/03, με μίσθωση λεωφορείων.

[ Ώρα αναχώρησης με λεωφορείο από Αγρίνιο (σχολεία τρένα) στις 08:30 π.μ.]

  • Η δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής Αναπληρωτών με συμμετοχή συναδέλφων και από της δύο βαθμίδες της εκπαίδευσης, Γενικής και Ειδικής Αγωγής αλλά και ειδικοτήτων για καλύτερη και αμεσότερη οργάνωση.

 

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που θα μεταβούν στην Αθήνα να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή:

Οι συμμετοχές για την Α/θμια μπορούν να γίνουν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου https://sylaitolos.gr/bus/ ή στη φόρμα: https://docs.google.com/document/d/127q4wBwN2F40p6XpzcnZGXjBh3vOYqy5IHbXhR7qpJs/edit.

Οι συμμετοχές για την Β/θμια μπορούν να γίνουν στο email της Β’ ΕΛΜΕ (belmeait@gmail.com) ή τηλεφωνικά στα μέλη των Δ.Σ. και στο συντονιστικό.