Οικονομική στήριξη παιδιού εκπ/κών με σοβαρό θέμα υγείας

Θέμα: «Οικονομική στήριξη παιδιού εκπ/κών με σοβαρό θέμα υγείας»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Ορέστης είναι παιδί συναδέλφων και πάσχει από τα 11 του χρόνια από ανθεκτική στα φάρμακα εστιακή επιληψία με καθημερινές απλές ή ήπιες σύνθετες εστιακές κρίσεις και 2-4 φορές μηνιαίως γενικευμένες επιληπτικές κρίσεις.

Κρίνεται η άμεση αποστολή του σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ της Γαλλίας, για τη διενέργεια ειδικού προεγχειρητικού ελέγχου με εφαρμογή μεθόδων που δεν είναι διαθέσιμες στη χώρα μας, ώστε να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η περιοχή προέλευσης των επιληπτικών κρίσεων, να υποβληθεί σε ενδοκράνια καταγραφή και τελικά χειρουργική θεραπεία της επιληψίας του.

Σήμερα ο Ορέστης είναι 18 χρονών, οι καθημερινές κρίσεις επηρεάζουν την καθημερινότητά του όπως κι όλης της οικογένειας, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του εξαιτίας πτώσεων και τραυματισμών κι έχει επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό η συναισθηματική του κατάσταση.

Επειδή το κόστος μετάβασης νοσηλείας, διαμονής και εξετάσεων είναι πολύ μεγάλο το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε   να   ενισχύσει   οικονομικά   τη   δοκιμαζόμενη   οικογένεια   και   απευθύνεται   στην ευαισθησία   και συναδελφική σας αλληλεγγύη.   Το   οποιοδήποτε χρηματικό   ποσό   μπορεί   να   κατατεθεί   στον   παρακάτω  λογαριασμό   της  Τράπεζας   Πειραιώς:

IBAN:   GR46 0171 3950 0063 9514 1956 872

Με εκτίμηση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου