4ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Σας κοινοποιούμε πρόσκληση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) προς τα μέλη του Συλλόγου μας:
Προς Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), στη συνεχή προσπάθειά της για την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε την πόλη του Αγρινίου για να διοργανώσει το 4ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016 στις 30/9/2016 -1/10/2016 στο Παπαστράτειο Μέγαρο. 
Πέρα από το επιστημονικό πρόγραμμα που απευθύνεται στους ιατρούς (καρδιολόγους, παθολόγους, γενικούς γιατρούς κλπ)  η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία  θεωρεί ως υποχρέωσή της την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για τη πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στα πλαίσια αυτά, διακεκριμένοι Καθηγητές Καρδιολόγοι, θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα, ενώ μέλη της ΕΚΕ θα εκπαιδεύσουν δωρεάν τους πολίτες στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση.
Πολύ συχνά η γνώση παροχής των πρώτων βοηθειών στον συγγενή μας ή τον συνάδελφό μας που υπέστη καρδιαγγειακό επεισόδιο ισοδυναμεί με την αποφυγή βέβαιου θανάτου. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης θα λάβουν και το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης από την ΕΚΕ.
Με τις σκέψεις αυτές, σας καλωσορίζουμε στο 4ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016, με τη βεβαιότητα  ότι η ενεργός συμμετοχή σας τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Σεμινάριο της  Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης αρχικά (3-7μμ) και στην ενημέρωση του κοινού στη συνέχεια (7-9μμ) θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία του Συνεδρίου.
Παρακαλούμε όπως γνωστοποιήστε στα μέλη σας την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με email στο seminario.karpa@gmail.comή τηλεφωνικά στο 2641363457 (Δήμος Αγρινίου) και στο 6930983825. Απαιτούνται τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ημερ. γέννησης, επάγγελμα, τηλέφωνο, e-mail.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται η αφίσα του σεμιναρίου.
Σας περιμένουμε
Με εκτίμηση
Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία