Πραγματοποίηση της Β’ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας

Θέμα: «Πραγματοποίηση της Β’ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας»

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου πραγματοποιεί την Β’ Γενική Συνέλευσή του στις 9 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στον δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις».

Δυστυχώς, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, δε δόθηκε η δυνατότητα απ’ το Υπουργείο η Γενική Συνέλευση του Ιουνίου να είναι πρωινή. Παρ’ όλα αυτά θεωρούμε ότι τα ανοιχτά θέματα που αφορούν στον κλάδο μας (κλείσιμο νηπιαγωγείων, σχολικών μονάδων, κατάργηση ΕΑΕΠ, νέος τύπος ολοήμερου σχολείου, αναπληρωτές κ.α.) δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για εφησυχασμό. Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων για τους παραπάνω λόγους κρίνεται απαραίτητη.

Επιπλέον, η Β΄ Γενική Συνέλευση του Ιουνίου αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου να είναι καταστατική.

Συγκεκριμένα άρθρα του καταστατικού μας χρήζουν αλλαγής προκειμένου να εναρμονιστούν με νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σε σχέση με τον χρόνο σύνταξής τους (καλλικρατικοί δήμοι, κατάργηση γραφείων εκπ/σης κ.α.) Το Καταστατικό του Συλλόγου μας είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του συλλόγου (https://sylaitolos.gr/articlesofassociation/) προκειμένου όλα τα μέλη μας να είναι ενήμερα και να έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν τις παρατηρήσεις-απόψεις τους πριν από οποιαδήποτε απόφαση.

0 Σχόλια

Σχόλια

© 2019 Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου - Θέρμου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;