Όροι Χρήσης

Εάν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες, οι οποίες εμφανίζονται στον Ιστότοπό μας (https://www.sylaitolos.gr), διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης.

Σημειώστε ότι η επίσκεψη ή χρήση του Ιστοτόπου μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους παρόντες Όρους Χρήσης. Εάν δε συμφωνείτε με αυτούς, παρακαλούμε αποσυνδεθείτε και μη χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

 Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ‘Η ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ) ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ “ΩΣ ΕΧΕΙ” ΚΑΙ “ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ”. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜMΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ‘Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ (Α) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ‘Η ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ‘Η ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, (Β) ΟΤΙ Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ (SERVER), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΟΥΣ ‘Η ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ‘Η ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ‘Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΑΤE ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΠΕΡΙΗΓΕΙΣΤΕ ‘Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ -ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ- ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ, ΑΜΕΣΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΠΟΙΝΙΚΕΣ ‘Η ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ (A) ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ, (B) ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ‘Η (Γ) ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ‘Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.

Ο χειρισμός των Προσωπικών Δεδομένων που μας διατίθενται στον Ιστότοπο, θα πραγματοποιείται με αρμόζοντες και διακριτικούς τρόπους. Χωρίς περιορισμό των προαναφερθέντων, θα χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα με σκοπό την εκτέλεση των αιτηθέντων λειτουργιών ή ενεργειών, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. Δε θα μεταφέρουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε στον Ιστότοπο, σε τρίτο πρόσωπο, παρά μόνον (α) με τη συγκατάθεσή σας ή (β) εάν χρειαστεί, βάσει νομικής διάταξης ή δικαστικής εντολής.

Ο Ιστότοπός μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο εξωτερικών συνδέσεων (links) στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στο www.sylaitolos.gr ή δημοσιεύονται στα συστήματα ανταλλαγής μηνυμάτων (forum, ομάδες συζητήσεων, προσωπικά προφίλ κ.α.) που χρησιμοποιούνται και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση των συνδέσμων αυτών.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο του Ιστοτόπου, παρά μόνο με τον τρόπο που καθορίζεται στην παρούσα ιστοσελίδα. Η παραβίαση αυτών των όρων μπορεί να συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας των δημιουργών τους, και είναι πιθανό να ληφθούν νομικά μέτρα για την προστασία αυτών των δικαιωμάτων. Όλα ταυλικά, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, λογισμικού, κειμένου και λογοτύπων που περιέχονται στον συγκεκριμένο Ιστότοπο προστατεύονται από copyright σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και τις διεθνείς συνθήκες. Απαγορεύεται ρητώς η αντιγραφή, προβολή, παραποίηση ή αναδημοσίευση περιεχομένου, που παρέχεται από τον Ιστότοπό μας, χωρίς πρώτα τη γραπτή συγκατάθεσή μας (www.sylaitolos.gr). Όλα τα λογότυπα και/ή εικόνες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία και/ή σήματα κατατεθέντα (trademark) των νόμιμων οργανισμών που αντιπροσωπεύουν. Η χρήση τους εδώ (www.sylaitolos.gr) γίνεται μόνο στο πλαίσιο της ενημέρωσης των επισκεπτών του ιστότοπού μας και σε καμία περίπτωση δεν οικειοποιούμαστε πνευματικά δικαιώματα (copyright) τρίτων.

Ο Ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται. Τα μηνύματα αντιπροσωπεύουν το αποστολέα τους και όχι απαραίτητα τη γνώμη των ανθρώπων και των συντελεστών του www.sylaitolos.gr ή άλλων χρηστών. Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του www.sylaitolos.gr και να εκφράσει τα παράπονα του.

Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, αν και η τακτική αυτή δεν υιοθετείται από τον Ιστότοπο και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρως απαραίτητη.

Μηνύματα σε greeklish, με συντμήσεις σε λέξεις και συνδέσμους θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Απαγορεύεται ρητά η αποστολή περιεχομένου όπως πορνογραφικού, τρομοκρατικού, απειλητικού, υλικού που υπόκειται σε copyright, παράνομου λογισμικού, περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού και γενικότερα περιεχόμενα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη.

Συζητήσεις ή σύνδεσμοι για παράνομο υλικό καθώς και για την επεξεργασία του ή την ανεύρεσή του θα διαγράφονται μόλις αυτές γίνονται αντιληπτές.

Εκφράσεις ρατσιστικών, εξτρεμιστικών ιδεών ή λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στην ιστοσελίδα μας.

Όποια συζήτηση κρίνεται ως τέτοια αυτομάτως θα κλειδώνεται και θα διαγράφεται.

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

Ο Ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα για λόγους συντήρησης του server, στο οποίο φιλοξενείται, να προχωρεί κατά διαστήματα σε διαγραφή μηνυμάτων, ηλικίας 60 ημερών η γηραιότερων, μόνο σε ιδιαίτερα “κρίσιμες” περιπτώσεις.

Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Τέλος, φροντίστε ώστε το μήνυμά σας να δημοσιευθεί στο κατάλληλο forum!

Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Αν και δεν απαγορεύονται, οι μονολεκτικές ή/ και “μη ολοκληρωμένες” ή/ και “ανούσιες” απαντήσεις καλό θα είναι να αποφεύγονται.

Ο Ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα με κάθε διακριτικότητα και χωρίς καμία υποχρέωση, να κάνει βελτιώσεις και διορθώσεις σε λάθη ή παραλήψεις σε οποιοδήποτε τμήμα του ιστοτόπου.

Οι διαχειριστές του www.sylaitolos.gr έχουν το δικαίωμα να “μετακινήσουν” οποιοδήποτε θέμα συζήτησης στην κατάλληλη περιοχή, καθώς και να αλλάξουν τον τίτλο του, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, “δικαιολογώντας” ωστόσο με μήνυμά τους την απόφασή τους αυτή.

Ο Ιστότοπος έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς και χωρίς ειδοποίηση τους Όρους Χρήσης του και να τους δημοσιεύει στην παρούσα ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγή των Όρων Χρήσης του Ιστοτόπου.