Ασφάλεια Συνδέσεων

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2017, ο ιστότοπός μας άρχισε να χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία κρυπτογράφησης η οποία δεν υποστηρίζεται από το λειτουργικό σύστημα Windows XP SP2 ή/και παλαιότερες εκδόσεις του.

Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας μέσω ενός παλαιότερου λειτουργικού συστήματος σάς προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τον Mozilla Firefox.

Οποιαδήποτε πληροφορία εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα αφορά στη χρήση του παρόντος ιστοτόπου μετά τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.
Όλες οι συνδέσεις που γίνονται από το sylaitolos.gr μεταξύ των servers κι εσάς είναι κρυπτογραφημένες χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία.

Αυτό είναι απαραίτητο έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως προσωπικά δεδομένα, όπως κωδικοί πρόσβασης, μηνύματα κ.α. που αποστέλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι προστατευμένα από τρίτους και ασφαλή.

Για να είστε βέβαιοι ότι η σύνδεσή σας είναι ασφαλής, ελέγξτε αν στο πάνω-αριστερό τμήμα του browser, δίπλα από την μπάρα διεύθυνσης URL, υπάρχει ένα εικονίδιο πράσινης κλειδαριάς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στον ιστότοπο, οι σύνδεσμοι που χρησιμοποιείτε πρέπει να ξεκινούν ως https://sylaitolos.gr/… ή https://www.sylaitolos.gr/…

Όσον αφορά στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τον ιστότοπο σάς παρακαλούμε να διαβάσετε εδώ.